TOP GUIDELINES OF گیاه اسپند

Top Guidelines Of گیاه اسپند

Top Guidelines Of گیاه اسپند

Blog Article

چای زعتر چه فوایدی دارد و چگونه درست می شود؟

دود اسپند به دلیل داشتن خواص ضدالتهابی و ضدعفونی‌کننده، می‌تواند به التیام و خشک شدن تاول‌ها کمک کند.

افرادی که از این عارضه رنج می‌برند در کنار سایر روش‌های درمانی می‌توانند از خواص اسپند نیز برخوردار شوند.

اسپند نیز مانند هر گیاه دیگر اگر زیاد مصرف شود، عوارض جانبی زیادی را به همراه خواهد داشت. مصرف بیش از حد اسپند، به خصوص به صورت خوراکی، می‌تواند منجر به مسمومیت گردد. علائم مسمومیت با اسپند شامل تهوع، استفراغ، اسهال، دل درد، سرگیجه، تشنج و در موارد شدید، حتی مرگ می‌شود.

آرامش‌بخشی و کاهش استرس: استفاده همزمان از اسپند و کندر می‌تواند تاثیر بیشتری در کاهش استرس و ایجاد آرامش روانی داشته باشد.

روش‌های مختلفی برای مصرف اسپند در نظر گرفته شده است. رایج‌ترین روش مصرف اسپند، دود کردن آن است.

طبع اسپند گرم و خشک است. برخی از مهم‌ترین خواص درمانی دانه‌های اسپبند به شرح زیر میباشد:

آیا می دانستید ترکیب فلفل چیلی و زردچوبه چه خاصیتی دارند !؟

اسپند حاوی فلاونوئیدهایی است که خاصیت ضدالتهابی دارند. همچنین این گیاه خواص ضد میکروبی و ضد پلاسمودیایی دارد get more info و با خواص آنتی‌اکسیدانی خود به مهار رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند. اسپند حاوی الکالوئیدهایی است که می‌توانند خواص ضدسرطانی داشته باشند.

دود کردن اسپند در محیط‌های آلوده یک راهکار موثر برای کاهش عوامل باکتریایی و ویروسی در محیط محسوب می‌شود.

ایجاد مشکل در دستگاه گوارش؛ اگر افراد مبتلا به مشکلات معده و روده، مثل کولیت یا زخم معده یا بیماری‌های التهابی روده، هستند استفاده از اسپند مشکل آن‌ها را تشدید می‌کند.

ظاهر کمک مالی ایجاد حساب ورود ابزارهای شخصی کمک مالی

تقویت سیستم ایمنی: برخی تحقیقات نشان می‌دهند که استنشاق دود کندر ممکن است به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

گل‌ها و مخصوصاً دانه‌های اسپند سرشار از آلکالوئیدهای گروه بتا-کربولین است که همگی بازدارنده‌های مونوآمین اکسیداز هستند؛ به همین دلیل خوردن جوشاندهٔ اسپند در اندازه‌های کم (۱ الی ۳ گرم) خواص ضدافسردگی و آرام بخش و در اندازه‌های زیاد (۳ الی ۱۵ گرم) خواص روان گردان دارد. اما به دلیل از کار افتادن آنزیم مونوآمین اکسیداز درون کبد توسط آلکالوئیدهای اسپند، تیرامین موجود در بسیاری از مواد غذایی (الکل، پنیر، سوسیس و کالباس و اکثر محصولات پروتئینی و لبنی، میوه جات و غذاهای مانده و …) که در حالت معمول توسط این آنزیم شکسته می‌شود، می‌تواند باعث ایجاد فشار خون و ضربان قلب بسیار شدید، سردردهای شدید، شوک، تشنج و در صورت عدم درمان سریع، حتی مرگ شود؛ لذا حداقل از ۴۸ ساعت قبل تا ۴۸ ساعت بعد، باید از مصرف هرگونه خوراکی حاوی تیرامین به شدت خودداری کرد.

Report this page